Werkgever

Geef je leiding als manager of ben je werkgever?

Dan weet je dat jouw werknemers de sleutel vormen tot een succesvolle organisatie. 

Maar wat maakt medewerkers écht succesvol?
Wat maakt dat ze niet alleen goed werk leveren, maar verder gaan en hun talenten optimaal benutten? 
Hoe kunnen medewerkers de organisatie doelgericht naar een hoger niveau tillen?

GROEN Training & Coaching biedt een ander perspectief op organisatieontwikkeling.
De mensen in jouw organisatie zijn de sleutel tot het succes van jouw team/organisatie. De begeleiding van jouw medewerkers door Groen Training en Coaching gaat verder dan de ontwikkeling van medewerkers op individueel gebied, Groen Training en Coaching kijkt ook naar de organisatie als geheel. Groen Training begeleidt medewerkers op basis van een integraal plan.

 1. Aantrekken van de juiste MENSEN met de juiste TALENTEN
  Je wilt graag goede mensen, met de juiste talenten op de goede plekken in de organisatie. Gemotiveerde medewerkers waarop je kunt bouwen. En bijvoorbeeld millennials, zij blijken lastig aan te trekken en stellen andere eisen aan jouw organisatie dan je wellicht gewend bent.Vaardigheden zijn aan te leren, maar ook persoonlijkheid speelt een grote rol.Een Talent-Scan en Loopbaan assessment is essentieel bij de selectie van de juiste mensen.
 2. Competentie ontwikkeling: specifieke competenties ontwikkelen bij één of meerdere werknemers
  Het doel is een uitgebalanceerd werknemersbestand waar werknemers elkaar aanvullen, elkaar planmatig kunnen opleiden, inspireren en stimuleren. Hiervoor is het noodzakelijk dat jouw werknemers over specifieke competenties beschikken. In alle gevallen is gerichte ontwikkeling van de relevante competenties en het daadwerkelijk benutten hiervan de sleutel tot succes.

 3. Leiderschap in management
  Neem je als leidinggevende wel tijd om mee te ontwikkelen met de organisatie? Ervaar je veel weerstand bij jouw medewerkers of bij juist bij het hogere management? Groen Training & Coaching maakt je bewust van jouw persoonlijke wijze van leidinggeven en helpt je jouw leiderschapsstijlen uit te breiden, zodat het leidinggeven effectiever én leuker wordt.

 4. Reorganisatie
  Zijn er in jouw organisatie structurele veranderingen nodig of al gaande? Reorganisaties, fusies of outsourcingstrajecten beogen een beter rendement, maar creëren op de korte en middellange termijn vrijwel altijd veel onnodige onrust, productiviteits- en rendementsverlies. GROEN Training & Coaching begeleidt jouw organisatie in een traject waarbij de menselijke factor een centrale plaats krijgt binnen de organisatieverandering zonder de focus op rendement te verliezen.

 5. De zwakste schakel
  Een organisatie is zo sterk als de zwakste schakel. Een slecht functionerende medewerker heeft een negatieve invloed op een veel groter deel van de organisatie dan alleen zijn eigen productiviteit of afdeling. Wat is het onderliggende probleem? En waar ligt de daadwerkelijke oplossing? GROEN Training & Coaching begeleidt je doeltreffend in het vinden van de mogelijke oplossingen die voor zowel werkgever als werknemer verhelderend en verlichtend werken. Door ook lastige gespreksonderwerpen boven water te halen en op tafel te leggen, maken we zwakke schakels sterker, of schakelen we ze af. GROEN Training & Coaching begeleid hierin op een onafhankelijke maar doelgerichte wijze naar effectieve en soms verrassende oplossingen.

 6. Outplacements
  Soms is een outplacement onvermijdelijk. Afscheid nemen is voor veel mensen en organisaties een pijnlijk proces. Door een outplacement op de juiste manier in te steken en een aantal, vaak onderbelichte, maar cruciale stappen te nemen, kan het ook anders. Dit komt de gezondheid van de organisatie én de medewerker ten goede. Loopbaancoachingstrajecten met oriëntatie op werk buiten de organisatie is een voor de hand liggende mogelijkheid. Maar ook trainingstrajecten of zelfs events kunnen een outplacementtraject tot een constructieve verandering maken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Werkgever

Welk vraagstuk in de HR organisatie is herkenbaar?

GROEN Training & Coaching begeleid u en uw organisatie in de volgende vraagstukken:

 1. Aantrekken van de juiste MENSEN met de juiste TALENTEN

  U wilt graag goede mensen, met de juiste talenten op de goede plekken in de organisatie. Medewerkers die je taken kunt toe vertrouwen en waarop je kunt bouwen. Millenials blijken niet gemakkelijk aan te trekken en stellen andere eisen aan uw organisatie dan u wellicht gewend bent. De juiste manier van werving ook een gedegen assessment van talenten en vaar Vaardigheden zijn aan te leren, maar persoonlijkheid speelt een grote rol. Een Talent-Scan en Loopbaan assessment als onderdeel van een aanname processen. En zelfs als de juiste mensen geselecteerd zijn, maakt alleen goede begeleiding in de aansluiting met de organisatie en pro-actieve talentontwikkeling medewerkers succesvol in het succesvoller maken van de organisatie.

 2. Competentie ontwikkeling : Specifieke competenties ontwikkelen bij één of meerdere werknemers

  Zijn er specifieke competenties die ontwikkeld moeten worden één of meerdere werknemers of bij algemene competenties die bij groepen werknemers of hele afdelingen ontwikkeld moeten worden? Bent u op zoek naar een uitgebalanceerd werknemersbestand waar werknemers elkaar aanvullen, elkaar planmatig kunnen opleiden, inspireren en stimuleren? Is een bredere inzetbaarheid wenselijk of is een actieve en verbonden flexibele schil, met specifieke competenties, het beoogde doel? In alle gevallen is gerichte ontwikkeling van de relevante competenties en het daadwerkelijk benutten hiervan de sleutel tot succes.

 3. Leiderschap in management

  Neem je als leidinggevende of manager wel tijd om mee te ontwikkelen met de organisatie? Heb je het gevoel steeds tegen dezelfde obstakels aan te lopen en onevenredig veel tijd kwijt te zijn met het aansturen van je medewerkers? Ervaar je veel weerstand bij je medewerkers of bij juist bij het hoger management? Groen Training & Coaching maakt je bewust van je wijze van leidinggeven en helpt je je leiderschapsstijlen uit te breiden, zodat het leidinggeven effectiever gaat en weer een stuk leuker wordt. Meer weten? Laat je gegevens HIER achter voor een vrijblijvende kennismaking >>

 4. Reorganisatie

  Zijn er in jouw organisatie structurele veranderingen in de organisatie nodig of al gaande? Reorganisaties, fusies of outsourcingstrajecten beogen een beter rendement, maar creëren op de korte en middellange termijn vrijwel altijd veel onnodige onrust, productiviteits- en rendementsverlies. GROEN Training & Coaching begeleidt jouw organisatie in een traject waarbij de menselijke factor een centrale plaats krijgt binnen de organisatieverandering. Meer weten? Laat je gegevens HIER achter voor een vrijblijvende kennismaking >>

 5. De zwakste schakel

  Een organisatie is zo sterk als de zwakste schakel. Een slecht functionerende medewerker heeft een negatieve invloed op een veel groter deel van de organisatie dan alleen zijn eigen productiviteit of afdeling. Wat is het onderliggende probleem? En waar ligt de daadwerkelijke oplossing? GROEN Training & Coaching begeleid je doeltreffend in het vinden van de mogelijke oplossingen die voor zowel werkgever als werknemer verhelderend en verlichtend werken. Door ook lastige gespreksonderwerpen boven water te halen en op tafel te leggen schakelen we zwakke schakels af, of maken ze sterker. GROEN Training & Coaching begeleidt je hierin op een onafhankelijke maar doelgerichte wijze naar effectieve en soms verrassende oplossingen. Meer weten? Laat je gegevens HIER achter voor een vrijblijvende kennismaking >>

 6. Outplacements

  Soms is een outplacement onvermijdelijk. Afscheid nemen is voor veel mensen en organisaties een pijnlijk proces. Door dit op de juiste manier in te steken en een aantal, vaak onderbelichte, maar cruciale stappen te nemen, kan het ook anders. Dit komt de gezondheid van de organisatie als van de medewerker ten goede. Loopbaancoachingstrajecten met oriëntatie op werk buiten de organisatie is een voor de hand liggende mogelijkheid. Maar ook trainingstrajecten of zelfs events kunnen een outplacementtraject tot een constructieve verandering maken. Meer weten? Laat je gegevens HIER achter voor een vrijblijvende kennismaking >>

Groen Training & Coaching voor de Werkgever

Christiaan Groen
Groen Training & Advies

t: +31(0)6 81462007
e: info@groentraining.nl

Neem contact op en plan een afspraak.


Bijzondere ervaring

GROEN Training & Coaching:
Leiderschapstraining op Sardinië

Lees verder

Ik wil inspiratiemail..!

Elke maand plaatsen we nieuwe inspiratie. Op de hoogte blijven? Schrijf je in.