Loopbaancoaching

Loopbaancoaching voor meer werkgeluk

Vraag jij je wel eens af…?:

  • Welke baan past bij mij of welk beroep past bij mij?
  • Wat zijn mijn talenten? 
  • Hoe benut en ontwikkel ik optimaal het talent van mijn medewerkers?
  • Wat is mijn droombaan? 

Het vinden van werk dat optimaal bij jou past, kan lastig zijn. Het begint bij het ontdekken van jouw talenten. Met meer inzicht in jouw talenten, kun je deze beter benutten en veel succesvoller zijn. Zowel op de werkvloer als privé. Een loopbaancoachtraject is daarom een fantastische investering voor jezelf of jouw medewerkers.

Misschien ben je toe aan een carrièreswitch? Of heb je het idee dat je tegen een burnout aanwerkt? Je komt er alleen achter als je jezelf vragen blijft stellen.

We willen allemaal meer plezier in ons werk en successen ervaren, onszelf blijven ontwikkelen en dichter bij onszelf komen. Alleen door bewust op zoek te gaan kun je ook bewust vinden wat datgene is waarin je talenten tot volle bloei komen, waarin je niet alleen de grootste bijdrage kunt leveren voor anderen, maar ook zelf het meeste plezier en werkgeluk ervaart.

Wanneer je op dit niveau werkt, voelt werk niet als werk, maar als een uiting van jezelf. Omdat je:

  • Er plezier in hebt
  • Iets voor iemand anders betekent
  • Jezelf waardevol voelt
  • Kan excelleren.

Loopbaancoach in Zeist

Mensen helpen bij het vinden of creëren van werk waar ze van dromen is wat mij gelukkig maakt. Ik doe dit als loopbaancoach en als trainer in leiderschapstrainingen. Ik ben actief als loopbaancoach in Zeist en omstreken. Tijdens mijn sessies werken we gericht aan het creëren van jouw ideale loopbaantransitie.
Samen met jou identificeren we jouw rol, zodat je jouw loopbaan kunt voortzetten op een manier waarop je ultiem werkgeluk ervaart. 

Ik kies samen met jou een carrièrepad en help je middels effectieve manieren om jezelf in de markt te positioneren en help je desgewenst voor te bereiden op sollicitaties.
Met een achtergrond als management consultant en ervaring als all-round trainer en all-round coach heb ik jaren ervaring met de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Werk maken van je droombaan?

Start dan vandaag nog met loopbaancoaching door GROEN Training & Coaching 

Loopbaancoaching voor werknemers

In iedere loopbaan kun je geconfronteerd worden met de vraag: past mijn huidige baan (nog) wel bij mijn talent en mijn ambities? Wanneer je jezelf deze vraag stelt, is er vaak meer aan de hand. Misschien ben je toe aan een stap hogerop of juist aan een carrièreswitch. Het is dan zinnig om op zoek te gaan naar werk dat beter bij je past, werk waar je gelukkig van wordt.

Ik geloof dat ieder mens meerdere talenten heeft. En dat deze talenten, met het juiste werk, én in de juiste werkomgeving, optimaal tot hun recht komen. Mensen die actief hun talenten onderzoeken en ontwikkelen ervaren werkgeluk, krijgen veel energie van hun werk én zijn vaak zeer succesvol.

Echter zijn er heel veel mensen die hier helaas niet actief en bewust naar op zoek gaan. 

Ze blijven doen wat ze al deden.

Daarom help ik je graag bij het ontdekken van jouw talenten, jouw kracht en jouw sterke punten. 

Welk werk past écht bij jou en bij wie je werkelijk bent?

Als je in actie wilt komen en de regie over jouw carrière wilt nemen, is het zeer zinvol om te investeren in een loopbaancoach traject. Investeren in loopbaancoaching is een investering in jezelf.

Neem daarom contact op met een GROEN loopbaancoaching. 

Samen met een professionele loopbaancoach ontdek je wat jij belangrijk vindt en welke keuzes daarin centraal staan. Hoe je bovendien meer rust, plezier en energie in jouw leven krijgt met werk dat echt bij jou past. 

Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer we de juiste werkomgeving vinden, waarin we niet alleen plezier beleven, maar ook persoonlijk kunnen groeien, we puur werkgeluk ervaren. 

Door middel van coaching en training help ik mensen zoals jij bij het navigeren door loopbaantransities en het ontwikkelen van hun leiderschapskwaliteiten

Het einddoel? Puur werkgeluk ervaren. 

Loopbaancoaching voor werkgevers

Ruim 55 procent van alle werknemers geeft aan dat loopbaanadvies een belangrijke bijdrage levert aan hun potentieel. Loopbaancoaching verhoogt het rendement en de werktevredenheid van werknemers.

Medewerkers duurzaam inzetbaar, flexibel en innovatief maken is voor werkgevers logisch, een medewerker die goed in zijn of haar vel zit, is een productievere medewerker. Als één van jouw medewerkers minder goed functioneert, is dit vaak van invloed op andere medewerkers, en op de resultaten van de organisatie als geheel. Niet alleen de medewerker zelf, ook de betrokken medewerkers en jij zelf als werkgever kunnen hier hinder van ondervinden. 

Er zijn talloze oorzaken waardoor werknemers kunnen vastlopen in hun werk, bij beginnende signalen is het raadzaam om direct te kijken naar de oorzaken en de mogelijke oplossingen, om de negatieve impact op  het bedrijfsresultaat en de onderlinge werksfeer zo gering mogelijk te houden. 

Ook als een medewerker uitdaging mist en graag verder wilt ontwikkelen is een loopbaancoach traject een handige zet. Als loopbaancoach ga ik op zoek naar het groeipotentieel en de groeimogelijkheden van de medewerker. Ik zoek hierin naar de werkelijke win-win voor werkgever en werknemer 

Kortom, voor zowel werkgever als werknemer is het veel zinniger als een werknemer werk doet dat goed bij hem of haar, en zijn of haar talenten, past .

Tijdens het loopbaanbegeleidingstraject ontdekken we gezamenlijk wat zowel de werknemer als de werkgever belangrijk vinden en welke keuzes daarin centraal staan. Tijdens een innovatief traject brengen we de talenten van werknemers in kaart en matchen deze met doelstellingen van de organisatie en de wensen van de werkgever.

Meer over onze diensten? Maak een keuze.
Ik ben een...

Christiaan Groen
Groen Training & Advies

t: +31(0)6 81462007
e: info@groentraining.nl

Neem contact op en plan een afspraak.


Ik wil inspiratiemail..!

Elke maand plaatsen we nieuwe inspiratie. Op de hoogte blijven? Schrijf je in.