Blog

Welke weg ga ik en WAAROM..?

Even voorstellen.. Kan met allerlei feitjes, maar veel interessanter is eigenlijk de “Waarom vraag”

Waarom doe ik eigenlijk (het werk ) wat ik doe?

Mijn antwoord op die vraag is :

“Het is mijn doel om mensen en organisaties te laten laten ontwikkelen en te laten bloeien vanuit talent. Dit doe ik door mensen te inspireren en te begeleiden in het ontdekken, ontwikkelen en laten renderen van hun talenten. Ik doe dit als loopbaancoach en als trainer in leiderschapstrainingen.

Mensen begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het vinden of creëren van het werk waar ze van dromen is wat mij gelukkig maakt. De leiderschapstrainingen gaan de ongekende mogelijkheden die we hebben om te creëren wat we graag willen. De Leiderschapstrainingen op Sardinië zijn voor mij alweer een droom die realiteit wordt.

Kortom, mensen en hun ontwikkeling hebben mij altijd geboeid en zullen mij blijvend bezighouden!”

 

En waarom doe jij eigenlijk het werk wat jij doet?
Of waarom wil je het werk doen, dat je eigenlijk graag zou willen doen?
Weet je eigenlijk wat je écht wilt doen op werkgebied? Weet je wat je missie is?

Of weet je daar misschien niet gelijk het antwoord op?
Op zich niet zo gek, want veel mensen weten die antwoorden niet voor zichzelf niet.
Maar wie de vraag niet stelt gaat hem ook niet beantwoorden.

Wil jij de antwoorden op deze vragen wél vinden? Laat het me weten!

Een vrijblijvend intakegesprek is een eerste stap.
Wil je gelijk aan de slag met de Talent-Scan, dan kan dat natuurlijk ook.

Ik help je graag om te begrijpen wat je écht wilt en ook help ik je graag op weg om daar te komen.

Zolang we stappen durven zetten, komen we vooruit.

Christiaan

 

Bijzondere ervaring

GROEN Training & Coaching:
Leiderschapstraining op Sardinië

Lees verder

Ik wil inspiratiemail..!

Elke maand plaatsen we nieuwe inspiratie. Op de hoogte blijven? Schrijf je in.