Over GROEN Training & Coaching

Over GROEN Training & Coaching

“Mensen en hun ontwikkeling hebben mij altijd geboeid en zullen mij blijvend bezighouden”

Mijn naam is Christiaan Groen. Ik ben loopbaancoach en leiderschapstrainer.

Het is mijn doel om mensen en organisaties te laten laten ontwikkelen en te laten bloeien vanuit talent. Dit doe ik door mensen te inspireren en te begeleiden in het ontdekken, ontwikkelen en laten renderen van hun talenten. Ik  begeleid mensen graag bij het ontdekken van hun talenten. Mensen helpen vinden of helpen creëren van werk waar ze van dromen is wat mij gelukkig maakt. Ik doe dit als loopbaancoach en als trainer in leiderschapstrainingen.

Met een achtergrond als management consultant en ervaring als all-round trainer en all-round coach heb ik veel ervaring met de ontwikkeling van mensen en organisaties.
Ik heb gemerkt dat de diepgaande transformatie van mens, organisatie en maatschappij

Ik heb een goed gevulde koffer met opleidingen, tools, modellen en methodieken. Tevens ben ik opgeleid als opsteller van familie en organisatie-opstellingen. Deze bijzondere methodiek heeft mij veel gebracht en geleerd en gebruik ik dan ook graag in mijn coaching sessies en in mijn trainingen.

De Leiderschapstrainingen op Sardinië zijn voor mij alweer een droom die realiteit wordt.

Wil je meer weten? Wil je persoonlijk kennismaken? Of een vrijblijvende intake plannen?

Bel me of stuur me een e-mail of laat je hier contactgegevens achter!

Tot snel!


Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Christiaan Groen
Bijzondere ervaring

GROEN Training & Coaching:
Leiderschapstraining op Sardinië

Lees verder